Sexchat with a bot


23-Mar-2016 05:10

……terus ke tengkuknya…….jilat seluruh belakangnya……dia kesedapan……sambil tangan aku…..menguli buah dadnya……terus aku pusingkan dia………aku cium buah dadanya……aku gigit manja nipplenya….menjerit kecil dah tu terus aku jilat dan nyonyot buah dadnya……kiri dan kanan……kesedapan…..sambil meramas rambut aku………dah tu………aku terus jilat sampai ke pusat…….terus turun dan dengan menggigit seluar dalamnya aku menarik ianya hingga terlucut………maka tundunnya yang dah memang berair aku tengok ………aku pun mainkan dengan tangan…usap dengan manja dan aku cium……..kemudian aku jilat perlahan ke sekeliling farajnya……dia menggeliat kesedapan……………minkan dan menggigit manja bibir farajnya……mendengus kesedapan…..ummmmmmm! If you never did malware analysis before, the material presented can be overwhelming.Beli la t-shirt sehelai aku pulak naik boring sebab awek tak ramai. ……kesedapan……tangan ku pulak memainkan peranan dengan meraba bahagian buah dadanya……..kemudian dijilatnya telur aku….dihisapnya satu persatu….kenikmatan…..peh! Kemudian aku tonggengkan dia dan aku letakkan konek aku dilubang duburnya……kata ok…….dengan perlahan aku menujah konek aku kelubang duburnya hingga masuk ke pangkal……dia mendesah lagi……..kemudia perlahan – lahan aku sorong dan tarik……..semakin lama semakin laju……dia kesedpan matanya tertutup rapat sambil tangan meramas peha aku………bang I am cumming dia kata……peh!Cuti aku jatuh pada hari bekerja mana nak ada orang ramai. ………sambil tangan aku sebelah kat buah dadanya…..sebelah tangan aku lagi cuba unhook-kan bar dia dari dalam baju…. …….climax lagi…….pun dengan kelajuan maksimum yang aku boleh menghenjut lubang duburnya………smapai satu tahap dimana aku nak terpancut…….cuba nak tarik konek aku keluar tapi dia menahan ….aku lepaskan air mani aku didalm lubang duburnya………kami keletihan dan tertidur berdakapan sambil konek aku masih didalam lubang duburnya………tersedar jam petang………hmmmm….cakap………tertinggal bot …..Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor.Biasalah kalau orang kerja kat resort dah tu dalam pulau kecik macam Pangkor tu mesti la happy sakan kalau dapat keluar.Aku sampai di Jeti Lumut pukul tengahari, terus aku tahan teksi menuju ke Sitiawan. ….tergelak…tu …..selalu ke lepas awak tak pakai underwear dah tu lepas kencing selalu ke tak zip seluar balik………aku merah tahan malu….patut pun…….pulak terkial – kial nak zip seluar balik…tangan lak berminyak….pulak offer nak zipkan untuk aku…malu – malu kucing pun berdiri la kat depan dia……….Turun di KFC dan makan kejap, lepas tuh dari satu supermarket ke satu supermarket aku merayap. Tak semena – mena dia unbutton kan seluar aku dan terus ditariknya ke bawah…terjuntai ler konek aku yang sedang mengecut….tersenyum…aku pulak tanya…apasal awak bukak ….cakap nak tengok besar mana konek aku…..lepas tu diusapnya konek aku…dimainkannya dengan jari…….pulak naik syok dan stim……konek aku dengan perlahan – lahan menegang dan mengeras……dia pulak terus dia tariknya aku agar rapat sikit…….dengan perlahan – lahan diciumnya kepala konek aku, kemudian dijilatnya……aku kegelian…….tu slowly dia swallow konek aku dan seterusnya dihisapnya…..ahhhhhhhhhh!

Aku pun tahan cab menuju ke Manjung sebab ada satu supermarket baru bukak dekat ngan area perumahan. dijilatnya ….disedutnya……..sampai ke anak tekak la……at last aku dah tak tahan nak terpancut……….terus dia masukkan konek aku hingga ke anak tekaknya……pun lepaskanlah air mani aku ke dalam mulutnya…….kemudian dia telan semua airmani aku dan disedutnya…….kengiluan……..power betul awek nih! …….cakap……..sambil buka baju dan seluarnya….tinggal hanya panty colour purple menutup farajnya…….manakala buah dadanya…….aduh! maka selama 2 hari 1 malam aku berada dirumahnya tanpa seurat benang……kami berdua berbogel sehingga la saat aku nak balik………

It’s not easy to immediately put what you learned into action (you might understand a subject theoretically but might not be comfortable enough with the subject to put it into practice).

Terus aku merayap dari satu floor ke satu floor, tekak pulak haus……..sambil minum tu aku bersidai la kat tepi tangga. punya la lawa, pakai baju gantung paras pusat, rambut stail Lady D brunette colour…….pakai jeans ketat stone-washed…….cutting body 32 24 32 (lebih kurang)…..tinggi lampai, hitam manis (favourite colour aku)…….tengah terhegeh – hegeh bawa beg plastik ada dekat 10 beg….beli ntah! Aku pasang ayat….berdua ngan suami…dia kata…..hmmmm! …..masih tegang lagi…….dengan nipple colour black yang kiut…………….geram aku! Air dah banyak keluar ……jilat sampai lenjun…..kemudian aku memasukkan lidah aku kedalam lubang farajnya…….menggeliat lagi dan mndesah……aku teroka seluruh kawasan farajnya……..kemudian …….perlahan – lahan aku memasukkan jari hantu aku ke dalam lubang duburnya………mendengus………ahhhhhhh! katanya………pun berbaringlah diatas kerusi panjang……halakan konek aku ke lubang farajnya dan dia terus menekan konekaku hingga ke dasar ……matanya tertutup rapat sambil mulut berbunyi………uuuuuuuuuuuu! dan diayaknya konek aku……pun memulakan acara mengkudanya……….turun dan naik….kesedapan dan dia kenikmatan………kemudian……bangun dan menunggeng di kerusi sebelah aku fahamlah…..doggy style……….aku pun meletakkan konek aku k lubang farajnya dan menujah ……dia menjerit kecil….aku pulak maminkan peranan menyorong dan menarik!

So aku pun control handsome, senyum sikit dan dengan gentlemen-nya menawarkan diri tolong bawakan beg plastik tu……..dengan senyuman yang sungguh manis dia kata ok……aku pun mengekor aje la kat belakang……tanya la mana kereta……dia kata rumah dia area ni jugak… …..terus aku rangkul dia dan mnciumnya di mulut….membalas ciuman aku……kami berkuluman lidah……..bibir atas aku disedutnya dengan rakus kemudian aku pulak……meneroka seluruh rongga mulutnya……aku pergi ke dagu….leher…jilat……tu terus ke telinga …….perlahan – lahan aku masukkan lidah aku kedalam lubang telinganya….mendesah kesedapan…….iskkkkkkk! ……….aku jilat lubang duburnya….menggeliat lagi……kesedapan………konek aku dari tadi dah mengeras dan menegang…………tiba – tiba …….ditariknya kepala aku ke farajnya dan dikepitnya maka hidung aku termasuklah kedalam lubang farajnya….rupanya dia dah climax…………bangun dan terus mengacukan konek aku ke lubang farajnya…………. ………..lebih kurang 5 minit aku tujah………dia pulak berbaring dilantai sambil mengiring…..hmmmm…….masuk 3 style………aku pun apa lagi……..henjut aje la………sorong dan tarik sambil mulutnya tak henti – henti berbunyi……..ahhhhh!

Hari itu aku cuti selama 2 hari, jadi pada pagi hari cuti aku yang pertama tu aku pun bersiap – siaplah nak keluar dari Pangkor menuju ke sebuah pekan kecil yang terletak ditanah besar – Sitiawan.Gembira bukan kepalang dapat ronda – ronda sambil shopping dan mencuci mata nih. …dia……aku pun letak barang – barang dia dah tu nak la terus blah……dia tahan aku….masuk la dulu minum air! Sambil minum tu kami berbual la……kebanyakkannya berkisarkan latar belakangnya yang susah bersuamikan navy………konek lak buat hal nak terkencing………pun mintak la diri nak ke toilet………..tengah sedap kencing…terdengar gelas jatuh……pun terus keluar …….tengok…awek tadi – AYU namanya, jatuh aku pun tolong la angkat…..bawak ke kerusi……kaki dia terseliuh………aku tanya ada ke minyak urat ke, minyak angin ke, minyak gamat ke……terus dia tunjuk atas almari sebelah TV………aku nak tolong urutkan kaki dia…….pulak ok…….sambil mengurut tu aku tengok dia asyik pandang ke arah celah peha aku…pun naik heran…aku tanya la…apa – apa ke?