Dating gambar norjuma terbaru


14-Oct-2015 01:42

kawan dia cakap kawan kepada kawan ayah dia jumpa member kawan kepada kawan.. :eek::eek::eek::eek::eek:masa di UIA dulu rasanya balak dia bukan suami dia sekarang aku rasa.... orang kata la bukan saya maaa : D mcm nie cite dia bro..nie dok dalam UM ..di UIA..balak sebenar juma nie masa dia belajar di UIA,student UM..selalu sgt tgk dorang date di kolej 6..budak lelaki tu x silap..medic..org kaya juga...hensem budaknya...last2 dia campak mcm tu je..sangkut dgn adik najib.... ada sumber kata selalu ada yang hantar dia balik U naik 4x4.. Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye.

So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p *nanti ada la update dari pihak media dia mmg jenis baran tengking org.je lawa tp prangai trukrumours je ni.. banyak sangat kawan kepada kawan kepada kawan :)) kawan kepada kawan habaq tadi kawan dia mai.. So..kalau confirm cerai hilang terus status datinnye :p *nanti ada la update dari pihak media gambi tgh melalak ada tak? :)memg sombong bro..masa jadi student kat UIA...terkenal dah dgn sikap menyombongnya...ramai yg x gemar dgn sikap minah nie..byk kali juga deal dgn dia masa dia masuk library..jenis perasan skit...ekekekekeke dia sombong sebab ko gatal kot bro: Dhahahahaha..gatal tu x la..laa kenyit mata skit kat dia...mklum laa org lawa..pun bujang lagi time tu,ekekekeke: D masa di UIA dulu rasanya balak dia bukan suami dia sekarang aku rasa.... orang kata la bukan saya maaa : DSemalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. : D kalau macam tu kira betul la cerita adik aku :)) dunia2... ada sumber kata selalu ada yang hantar dia balik U naik 4x4.. Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri. dengan adanya thread drpd MM3K banyak pula citer pasal juma ni ya : D gak :) mudo..member bos mungkin bini member saya. : D norjuma sebenarnya spesis mulut longkang ikut cite bini member.

dating gambar norjuma terbaru-85

bharat dating

Semalam melalak2 si norjuma ni datang ke ofis member aku nak cari datuk (suami dia yakni adik najib). Norjuma ni nampak je lemah lembut tapi panas baran gak orangnye. :p mcm mana ko tahu mmber TT ni bini mmber ko.mmber ko mmber TT..pusing-pusing-pusing last2 pening..: D: D: Dmcm mana ko tahu mmber TT ni bini mmber ko.mmber ko mmber TT..pusing-pusing-pusing last2 pening..: D: D: D member saya bodigad nazim ni.

Anak2 dia sendiri lebih rapat dengan bapa diorang daripada juma sendiri.



It maybe useful for you to choose the best suitable dating site and lead to you a successful relationship.… continue reading »


Read more

The original 2009 film made over


kawan dia cakap kawan kepada kawan ayah dia jumpa member kawan kepada kawan.. :eek::eek::eek::eek::eek:masa di UIA dulu rasanya balak dia bukan suami dia sekarang aku rasa.... orang kata la bukan saya maaa : D mcm nie cite dia bro..nie dok dalam UM ..di UIA..balak sebenar juma nie masa dia belajar di UIA,student UM..selalu sgt tgk dorang date di kolej 6..budak lelaki tu x silap..medic..org kaya juga...hensem budaknya...last2 dia campak mcm tu je..sangkut dgn adik najib.... … continue reading »


Read more
.8 billion and won three Oscars and two Golden Globe Awards.… continue reading »


Read more

The phrases /supported/, /not supported/, /tested/, and /not tested/ occur several places throughout this guide.… continue reading »


Read more

By that stage, the level of trust and rapport is so strong and the level of perceived intimacy so great, that the victim complies and sends money.… continue reading »


Read more

Is there anything better than unlimited and free face-to-face chatting?… continue reading »


Read more

It is the relentless onward march of the texters, the SMS (Short Message Service) vandals who are doing to our language what Genghis Khan did to his neighbours eight hundred years ago. The texters have many more arrows in their quiver than we who defend the old way. My own outgoing message asks callers to be very brief - ideally just name and number - but that doesn't stop some callers burbling on for ten minutes and always, always ending by saying: "Ooh - sorry I went on so long!… continue reading »


Read more

In an interview with Digital Spy, Kagti described as a tough film to make.… continue reading »


Read more