Cerita sex mak datin Chatte bite


22-Jun-2015 14:31

Jadi datin suruh aku teman kan dia malam tu sebab orang gaji dia ambik cuti sedaranya sakit. Malam tu lepas makan aku pun menonton tv dengan datin.

Biasa le kalau dah tengok cerita macam tu apalagi mencanak le aku punya batang.

Dia cakap kat aku jangan off dulu sebab nanti dia nak tengok lagi.

Aku ingat dia nak datang kat aku rupanya dia masuk bilik dia.

Aku rasa sedap pulak, jadi aku bior je lah datin buat. Tekejut dia dibuatnya bila tetiba je aku kasi ciuman mulut. Dijilatnya batang aku dengan ganasnya.pulak rasa tak tahan.

Aku tanggal kan satu persatu baju dia dan juga baju dalam. Dah puas aku jilat aku rodok batang aku yang keras tu kat mulut datin. Lepas aku paksa masuk jugak dia mula rasa sedap agaknya. Bunyi batang aku masuk keluar kuat kedengaran cup.. Sekali lagi aku terpancut kali ni kat dalam mulut datin pulak.

Aku pun bangun tutup vcd dan pasang lak siaran tv3. Best gak cerita nya aku rasa sebab cerita untuk tontonan i8 thn keatas sx. Tengah syok aku menonton tetiba aku rasa ada benda meraba kat tengkok aku. Kemudian aku rasa basah pulak, sah tengkok aku kena jilat. Aku tarik keluar batang aku dari mulut datin dan masuk kan pulak kan pantatnya.

Datin ni umor dia adalah lebih kurang 35 ke 40 tahun. Cerita begini…aku keje sebagai driver seorang dato’ kat damansara. Kalau dato’ tak ada pergi oversea aku jadi driver datin pulak. Satu hari tu dato’ kena pergi Indonesia sebab urusan pejabat. Aku ni sebagai driver dia tak kira malam atau siang. Datin mengerang uhhhhhhhh …..argggggggg…uhhhh dia mengeliat tak tentu hala dibuat oleh aku. Banyak air keluar dari pantat dia habis basah batang aku. Setelah sejam aku kerja kan datin baru terasa nak terpancut. Dia jilat dan kulum batang aku lagi dengan ganasnya. Esoknya kita orang sambung lagi .sepuas2nya sebelum dato’ balik…

If you are on a personal connection, like at home, you can run an anti-virus scan on your device to make sure it is not infected with malware.

If you are at an office or shared network, you can ask the network administrator to run a scan across the network looking for misconfigured or infected devices.



Whether you are seeking some romantic entertainment or a marriage, you will always find potential partners on Love … continue reading »


Read more

Meeting the deadline is one of the main requirements for any paper — so our essay writing service guarantees that you get your essay before the deadline.… continue reading »


Read more

[interlude for attributes that are none of your business] … Why are women, who have the whole male world at their mercy, not funny?… continue reading »


Read more

"Courtship Dating" was the first single on the debut album by Ontario music group Crystal Castles.… continue reading »


Read more

Also used to describe the process of genetic change within a population, as influenced by natural selection.… continue reading »


Read more

Known Descendants of David Turner Alfred (1813 VA1880 TX) & Mary Scott Crowson 13. Visitation will be held Friday, from p.m.- p.m., at the funeral home. ****************************************** AARON OTTO BURLESON ALFORD Great-Uncle of Rose Marie Alford Shelton, AAFA #0192 ROCKDALE REPORTER Rockdale, Milam County, TX____ July 1977 Funeral services for Aaron A. Monday in the Phillips and Luckey Chapel with burial in Oak Lawn Cemetery. : SSDI records show that Agnes Alford (SS# issued in TX) was born 17 Sept 1925. Visitation will be at Harrell Funeral Home, 4435 Frontier Trail, Austin on Monday, February 8, 1999, between 10 and 11 a.m. A memorial service will be held at Memorial Drive United Methodist Church, 12955 Memorial Dr; Houston, TX at 2 pm on Tuesday, February 9, 1999....… continue reading »


Read more

Talk away and you could be having webcam sex within moments!… continue reading »


Read more